Top

Boek Geen Beschuit met Muisjes

  • Boek Geen Beschuit met Muisjes
  • Boek Geen Beschuit met Muisjes
  • Boek Geen Beschuit met Muisjes
  • Boek Geen Beschuit met Muisjes
  • Boek Geen Beschuit met Muisjes
rating 5
(5 / 27 Reviews)
11,79

Verschenen op 10 juni 2015

Ken jij een vrouw die jaren geleden een (onvoldoende verwerkte) miskraam heeft gehad of werk jij met vrouwen die last hebben van hun miskraamverleden? Goed nieuws! Want dan is het boek 'Geen beschuit met muisjes' met een bonus muziek CD een echte MUST HAVE.


Voor wie
'Geen beschuit met muisjes' is met veel liefde gemaakt voor vrouwen die in het verleden een miskraam hebben gehad, of ze nou wel of geen kinderen hebben gekregen. Het boek met bijbehorende muziek CD levert vooral troost en (h)erkenning op zodat zij zich niet langer meer alleen voelen in hun jarenlange verdriet en mogelijk schuldgevoel. Ook is dit boek bedoeld voor professionals (therapeuten, lifecoaches en andere hulpverleners) die werken met vrouwen met een miskraamverleden. Het helpt hen anders te kijken naar het thema miskraam, zodat ze deze vrouwen beter kunnen helpen en begeleiden.


Door wie
Joyce BeckkerDit boek is geschreven door auteur Joyce Beckker (auteur en spreekster). Muzikanten Geertje en Eef Tobé hebben speciaal voor dit boek een aantal muzieknummers gecomponeerd.


Over de auteur
Joyce Beckker is een echte verhalenverteller. Al eerder gaf zij uit: de spirituele en psychologische roman 'Wonderlijke Tocht', het verhalen/portrettenboek 'Oom en tante zijn geïntegreerd' en het non-fictie boek 'Op het spoor naar vrijheid' over de door haar ontwikkelde coachmethode 'Rejoyce Xpress®'.
Naast het schrijven van boeken en ontwikkelen van coachmethodes, staat ze ook graag op het podium voor het geven van lezingen en boekpresentaties.


Het boek
‘Geen beschuit met muisjes’ is voorzien van een luxe ringband en telt 30 stevige full colour pagina’s op A5-formaat. Op 12 pagina’s staan prachtige prints van vlinders afgebeeld die alle een jasje hebben van de binnenkant van een edelsteenfoto. Bovendien zijn deze pagina’s voorzien van een wijze quote van Abraham Hicks en een praktische tip.


Prijs
De prijs van het boek is bewust zeer toegankelijk gehouden: € 12,50 excl. verzendkosten. Dit komt omdat de makers van het boek de wet van aantrekking (met betrekking tot het thema miskraam) met een ruim publiek willen delen. Bovendien ontvang je nu als bonus de speciale muziek CD erbij.
 

Meteen kopen
Bestel het meteen zodat jij er zeker van bent, dat je een 1ste druk exemplaar krijgt voor deze zeer vriendelijke prijs.


Lezerservaringen
Bekijk hieronder de reviews van lezers. Let op: de lezerservaringen van 9 januari en ouder gaan over het eerder verschenen e-book (niet meer verkrijgbaar), dat de voorganger was van dit gedrukte boek.

Dit boek is een echte MUST HAVE waarbij miskraamervaringen, wijsheden, kunstafbeeldingen en muziek elkaar ontmoeten met hetzelfde doel: het thema miskraam in een ander licht plaatsen. Bestel het meteen!

Prijs  € 12,50 (excl BTW 11,79)Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (27)
rating 5 (5 / 27 Reviews)

Sandra (13-03-2017) rating 5 Het raakte me erg toen ik las hoe je ongeboren kind om je heen dwarrelt als een vlindertje.

Ria (06-07-2015) rating 5 Prachtig vormgegeven en luchtig geschreven! Een hele mooie ondersteuning voor vrouwen die een miskraam hebben gehad.

Margreet (02-07-2015) rating 5 Ik heb het boek gelezen en ben positief verrast door de luchtige, persoonlijke, korte en krachtige manier van schrijven. Een hele plezierige aanpak. De vlinders met de stenen als achtergrond zijn ook prachtig. De CD heb ik nog niet beluisterd.

Claudia (boek recensist) (25-06-2015) rating 5 Kleurrijk en aandoenlijk. Dit zijn exact de woorden die passen bij het boek. Joyce schrijft haar eigen ervaringen op over de miskramen die ze onbewust en bewust meemaakte in haar leven. De troostrijke woorden in het boekje met CD zijn een omarming voor vrouwen die een miskraam hebben gehad en op een warme manier begrepen worden. Overigens zou dit boek ook een plaats kunnen hebben bij vaders die op deze manier een kindje zijn verloren. Dit vanwege de diepgang in het aandoenlijke boekje. Het maakt daarbij niet uit of het een recente miskraam is of een die in een ver verleden plaatsvond. De muziek op de CD maakt het geheel ontspannend, hoewel een inhoudelijk overzicht ontbreekt van de muziek. Aangezien het diepgaande muziek is, met baarmoeder- of planeetgeluiden op de achtergrond, zou het bij een volgende druk duidelijker zijn als de lezer ook wegwijs wordt gemaakt in de muziek. Maar dat neemt niet weg dat kleur, woord en muziek een prachtige combinatie is voor rouwverwerking bij een miskraam. Dat de kleuren een weergave zijn van microscopisch gefotografeerde edelstenen, maakt het boekje extra krachtig in z’n essentie om moeders (en vaders) op weg te helpen die een kindje verloren tijdens de zwangerschap. Voor de schappelijke prijs van 12,50 euro kan dit tevens een geschenk zijn om iemand te troosten bij een rouwbezoek.

Marion (24-06-2015) rating 5 Dit verhaal is heel herkenbaar.

Anja (20-06-2015) rating 5 Zo herkenbaar en het ziet er mooi uit!!

Diana (19-06-2015) rating 5 Wat mij opviel was dat het boek zeer makkelijk en herkenbaar te lezen is. De prachtige foto’s en spreuken/gezegdes zijn passend bij de tekst en vooral ook ter inspiratie.

Het gebruik van vlinders is ook passend. Voor mij staan vlinders voor perspectief, hoop en liefde. Dit is ook mijn motto.

Door de tips maak je er een actief verwerkingsproces van en iemand kan dit op zijn eigen tijd en wijze invullen.
Belemmerende gedachten/overtuigingen neem je in jouw verhaal mee zodat ze zich weer vrij kunnen voelen om verder te kunnen.


Renske (19-06-2015) rating 4 Ik heb je boek gelezen en ik ervaar een mooi, kwetsbaar, persoonlijk verhaal waarvan ik denk dat mensen die verlies hebben ervaren door een miskraam hier steun van kunnen ondervinden.
Een hele kleine kanttekening. De vlinders in het boek zijn prachtig en vooral de kleuren. Tegelijkertijd maken de kleuren ook dat de leesbaarheid van de tekst minder is dan ik prettig vind. Natuurlijk is dit heel persoonlijk maar ik wil het wel graag met je delen.

Erna (16-06-2015) rating 5 Hartelijk dank voor het boek. Het is inderdaad een prachtig lees- en kleurrijk kijkboek. Thema mooi beschreven vanuit een positieve kijk. Vooral voor vrouwen die ervaring hebben met een miskraam is het boek een aanrader.

Jac (14-06-2015) rating 5 Ik heb jouw boek gisteravond gelezen en een deel van de cd met mooie muziek beluisterd. Ik vind het een uitstekend geschreven en geïllustreerd boek dat de ingewikkelde dilemma's bij het dreigen en ontstaan van een miskraam ook voor leken heel goed in beeld brengt. Het meeste indruk op mij heeft de laatste alinea op bladzijde 23 gemaakt. Met name de zin: 'Twee verpleegsters konden mij er vervolgens niet van weerhouden, dat ik met infuus en al in het winkeltje beneden wat lekkers haalde voor het ventje, zijn moeder en mijzelf ', getuigt van jouw mededogen met anderen en van je behaalde overwinning op jezelf.

Mariette (13-06-2015) rating 5 Het ziet er verrassend mooi uit. Kleurrijk ..vrolijk. Ik ga er lekker in lezen.

Helga (09-01-2015) rating 5 Het kindje dat zo gewenst was en er toch niet mocht zijn. Jij beschrijft het gevoel als geen ander. Ik heb alle vier delen inmiddels gelezen. Het is een relaas dat uit het hart is geschreven. De gevoelens die jij beschrijft zijn zo waar! Wij kunnen er niet omheen. Het is in het rouwproces van groot belang dat wij stil staan, stil worden en voelen! Het mag er zijn. Dank je wel Joyce.

Freya (09-01-2015) rating 5 Ik herken mezelf in het boek. Ik kwam er na de 4e miskraam achter dat ik als kind besloten had dat ik geen vrouw durfde/wilde zijn…. zodra ik een meisje verwachtte liet mijn lichaam me in de steek, zo leek het, dan kon ik dat drama niet doorgeven immer. Behalve in 2000, mijn dochter met een krachtige persoonlijkheid werd geboren! Na een jaar of 6 zei ze: mamma, ik heb vaker in je buik gezeten, ik kwam terug omdat ik zoveel van je hou!

Judith (09-01-2015) rating 5 Ontroerd door je verhaal, maar ook door de reacties van anderen op jouw boek. Heel waardevol dat iedereen zijn ervaringen en gevoel wil delen. Echt inleven is soms moeilijk omdat iedereen het weer persoonlijk en dus anders beleeft. Het delen hiervan maakt wel dat je wellicht iets beter mee kunt leven. Dank daarvoor.

Goedele (09-01-2015) rating 5 Ik heb je boek gelezen en kan maar één ding zeggen: Sterk! Sterk hoe je het geschreven hebt, sterk hoe je ermee bent omgegaan en sterk om je ervaring te willen delen…

Anja (09-01-2015) rating 5 Het waren zeer verhelderende boekdelen.

Mirjam (09-01-2015) rating 5 Het verhaal is helemaal herkenbaar. De pijn van het verlies en de niet vervulde verwachtingen en de bijkomende spanning zijn een rode draad in mijn vruchtbare leven geweest. Het is voor mij de aanleiding geweest om de weg naar introspectie te volgen en dichter bij mezelf en mijn gevoel te komen. Ik ben de zieltjes dankbaar voor hun zijn en hun aanwezigheid in mijn leven toen én nu.

Wilma (09-01-2015) rating 5 Heftige ervaringen die je beschrijft. Ik bewonder je moed om dit zo open te delen, de andere kant is dat het velen ook kan helpen bij hun proces. Dank je wel.

Fieke (16-12-2014) rating 5 Weer in één woord samen te vatten: Wauw! Wat prachtig en ontroerend geschreven (zoals je dat altijd doet!). Zeker zeer herkenbaar voor degenen die een dergelijk trauma hebben meegemaakt. Voor hen is jouw prachtige boek van extra toegevoegde waarde.

Freddy (16-12-2014) rating 5 In mijn werk als uitvaartbegeleidster kom ik regelmatig ouders tegen die hun kind al vroeg zijn verloren. Jij vertelt het heel duidelijk. Ik denk dat het mij helpt om nog meer ondersteuning te bieden aan deze ouders.

Noor (16-12-2014) rating 5 Een openhartig verslag en veel herkenbaarheid aan emoties, het ondergronds gaan, en dan toch open breken en gelukkig weer opbloeien.

Patricia (16-12-2014) rating 5 Wauw!! Wat mooi en persoonlijk geschreven!!

Bert (16-12-2014) rating 5 Erg mooi geschreven en ik hoop dat veel vrouwen (en mannen!) dit zullen gaan lezen Joyce!”

Bianca (16-12-2014) rating 5 Fijn dat je jouw ervaringen op deze manier deelt met anderen. Dit kan anderen helpen op hun eigen tijd en in hun eigen tempo verlies te begrijpen, verwerken en er in te berusten

Paul (16-12-2014) rating 5 Ikzelf leer er weer van als man (en professional) te vernemen dat een miskraam voor een vrouw zo ingrijpend is. Ik denk dat je met jouw methode heel veel vrouwenzielen weer terug zet in hun potentieel. Wel zo leuk ook voor hun partners en omgeving.

Ellen (16-12-2014) rating 5 Niets zo krachtig als een eigen reis delen zodat anderen gestimuleerd worden heling te zoeken en te vinden. Dank je wel daarvoor! Prachtig beeld, die treinreis en stations én dat je ook de spiritualiteit hierbij betrekt…

Marleen (16-12-2014) rating 5 Ik vind het een hele mooie en duidelijke uitleg en het is o zo waar! ik ben er heel blij mee om het verlies op deze wijze een plek te kunnen geven. Bedankt voor het delen van je zienswijze.

Type de code over