Top

Duo-opleiding Coach Miskraam Verwerken

  • Duo-opleiding Coach Miskraam Verwerken
597,00


Wie verzorgt deze opleiding?
Deze opleiding wordt verzorgd door Joyce Beckker (trainer/auteur) van Academy Miskraam Verwerken. Ik heb mijn eigen coachmethode ontwikkeld voor o.a. begeleiding bij miskraamverwerking. 

Welke methode leer ik in deze duo-opleiding?
Ik leer je de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze tool ervaart jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie.

Waarom is dit een duo-opleiding?
Je gaat samen aan de slag met een bekende van je wat meteen een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Je oefent op elkaar. Ook na de opleiding kan je veel hebben aan elkaars feedback en kan je nauw(er) samenwerken.

Voor wie is deze duo-opleiding geschikt?
Voor collega's of bekenden van elkaar die werken (of willen gaan werken) met het thema miskraam en bij voorkeur met een hbo denkniveau. Dus voor o.a. coaches, therapeuten, verloskundigen en doula’s is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag werkt vanuit je intuïtie. Bovendien werkt deze opleiding extra goed door als jezelf een miskraamervaring hebt gehad.  

Waar en wanneer vindt de opleiding plaats?
De data (2 opeenvolgende dagen) worden in samenspraak met jou bepaald. Dit kan ook in het weekend! De tijden zijn van 10.00 uur - 17.00 uur inclusief certificering.We gaan aan de slag op een luxe locatie in West-Brabant waar jij je meteen thuis voelt. 
Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Mijn methode is goed en effectief over te brengen. Hier heb ik geen maanden voor nodig. Dit is erg prettig, vooral voor jou als professional die het geleerde meteen wilt toepassen in de praktijk. Je zit niet vast aan een maandenlang of zelfs jarenlang traject. Dit scheelt enorm in je totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.

Waar vind ik klantervaringen van deze opleiding?
Hieronder vertellen een aantal deelneemsters hoe ze de opleiding hebben ervaren.     

Wat houdt je garantie in?

Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor jou is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e ochtendsessie. Ik wil graag dat je goed matcht met mij en mijn methode. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang ik na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je een certificaat ‘Coach Miskraam Verwerken’.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan het platform MiskraamVerwerken.nl?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek 'Aanbevolen'. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren.

Ik twijfel nog. Kan ik je eerst spreken voordat ik een besluit neem? 
Natuurlijk kan dat! Ik wil ook zeker weten dat dit echt iets voor jou is. Als je me een mail stuurt met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je graag gebeld wilt worden, neem ik contact met je op voor telefonisch overleg waarin jij al je vragen mag stellen. Pas daarna bepaal je of je wel of niet de opleiding volgt.

Zeg je 'ja' tegen deze opleiding?
Je kunt nu het bedrag in een veilige omgeving via iDEAL betalen. Jouw collega of bekende mag dat ook voor zichzelf doen. Jullie horen zo spoedig mogelijk van me!

Kan ik gespreid betalen?
Je kan in 2 of 3 termijnen betalen mits de laatste betaling voor de opleidingsdatum is bijgeschreven op mijn rekening. Als je dit wenst, mag je me dit via mail laten weten.

Jouw investering is € 597,00 (ex BTW en inclusief lunches, warme/koude dranken en snacks)Reviews (0)
Type de code over