Top

Een date met je zielskind

  • Een date met je zielskind
rating 5
(5 / 6 Reviews)
40,90

Heb je deze info al gelezen? Bekijk dan nog even de meest gestelde vragen:

Wie raad jij een ‘Date met je zielskind’ aan?

Hooggevoelige vrouwen die in het recente of verdere verleden een miskraam hebben gehad. Vrouwen die weten dat hun zielskind nog leeft en die het verlangen hebben met hem of haar te communiceren, of vrouwen die fijn willen samenzijn met hun zielskind.


 

Ik wil opnieuw zwanger worden. Is dit dan ook iets voor mij?

Jazeker! Je kan je zielskind vragen waarom de miskraam is gebeurd en hoe je dit de volgende keer kan voorkomen. Mogelijk gaat je kindje je vertellen dat jij opnieuw zwanger wordt van hem of haar en hoe jij je het beste daarop kan voorbereiden. Maar het kan ook zijn dat hij/zij je vertelt dat de miskraam volgens zielsafspraak was en wat jij daarvan mag leren.

 

Geeft mijn zielskind altijd antwoord op mijn vragen?

Het is mijn ervaring dat ze dolgraag met je in gesprek gaan. Ook je gids zal op het Tussenstation jullie hierbij begeleiden. Hoelang na mijn miskraam moet ik wachten om mee te doen?

Ik adviseer je minstens 3 maanden na je miskraam te wachten. Geef jezelf eerst de tijd om te rouwen. Daarna sta je er emotioneel en mentaal meer voor open. Aan de andere kant: ook als je miskraam tientallen jaren geleden is geweest, is deze workshop waarschijnlijk erg waardevol voor je.

 

Ik vind dit een beetje eng. Is het wel veilig?

Een ‘Date met je zielskind’ is volkomen veilig. Via een geleide visualisatie ‘reis’ je naar het Tussenstation waar je zielskind met open armen op je wacht. Ook je vertrouwde gids is hierbij aanwezig. Mocht je het toch nog wat eng vinden, doe dan eerst de Meet & Greet workshop.

 

Ik heb een abortus gehad. Is deze workshop dan ook voor mij?

Jazeker! Juist hooggevoelige vrouwen kampen na een abortus met veel schuldgevoel en verdriet. Maar net als bij een miskraam is een abortus nooit ‘een vergissing’. Je zielskind zal je dat graag uitleggen zodat jij vrede met jezelf vindt.

 

 

Wat is het verschil met een Meet & Greet workshop?

Tijdens een ‘Meet & Greet met je ongeboren kind’ blijf je in het hier en nu. De meeste mensen starten hiermee voordat ze doorstromen naar een ‘Date met je zielskind’. Ben jij al gewend zielswerk te doen, dan kan je meteen al gaan voor deze workshop.Data
Wil jij ook je zielskind ontmoeten en je leven een andere draai geven zodat je gaat voor je zielsverlangen? Tijdens de introductieperiode investeer je slechts € 49,50 (€ 40,90 ex BTW) voor een ticket. We werken in groepjes van 2 tot 4 personen. De workshops vinden plaats in het West-Brabantse buitengebied op de zondagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Ze staan gepland op 16 juli, 30 juli en 13 augustus 2017.

Ja, ik wil!
Je kan nu je ticket boeken in een beveiligde omgeving. Geef tijdens je bestelling in het opmerkingenveld aan op welke dag je wilt deelnemen. Na betaling ontvang je per mail een bevestiging.

PS: de workshops gaan door bij minimaal 2 aanmeldingen. 


Reviews (6)
rating 5 (5 / 6 Reviews)

Kathleen (25-05-2017) rating 5 Ze had lang, opgerold haar. Ze was heel blij en enthousiast. Ik dacht ‘wat lijken we op elkaar ook qua energie’. Het enige wat ik deed was haar omhelzen. Zo intens. Ik kon niet anders, ze is mijn dochter.
Het was heerlijk. Ze zei nog dat ze vaak bij haar broers is. Ik twijfel niet meer aan de verbinding met haar.

Natasja (25-05-2017) rating 5 Wat gaat mij dat nou voor antwoorden geven, dacht ik eerst. Maar het verbaast me, dit had ik niet verwacht. Ik heb mijn beide zielskinderen ontmoet.
Ze hebben me gezegd dat ik me niet schuldig hoef te voelen en ze willen dat ik ga genieten van mijn leven. Dit is heel bijzonder. Ja, het is een en al liefde gewoon. Meer is het niet.

Lean (25-05-2017) rating 5 Ik zag duidelijk een huppelend meisje, vrolijk en wel tussen bloemen. Zij vertelde ‘er is geen afscheid, ben er altijd. Een herinnering is een contact op een ander niveau. Wat weg is, is er nog wel op een ander niveau waar je altijd naar terug kan.’ Ik voel me gehoord en getroost.

Thea (25-05-2017) rating 5 Een heel mooi jongetje klemde me vast, hij wilde me niet meer loslaten. Johnnie heet ie. Hij wilde ervaren om niet gewenst te zijn.
Zijn boodschap was dat ik al mijn zielskinderen mag schilderen. Ik begreep dat ik altijd met hem kan kletsen als ik dat wil. Ik laat mijn schuldgevoel achter en voel me nu compleet.

Irene (25-05-2017) rating 5 Ik ben blij verrast dat ik mijn zielskind heb ontmoet. Hij wilde erkenning van zijn bestaan. Dat was de kern voor hem. Ik voel me nu wel verrijkt.

Geertje (25-05-2017) rating 5 Ik hoorde haar al ‘mama, mama’ roepen. Dat heeft me wel ontroerd. Een meisje met allemaal donkere krullen tot halverwege haar rug.
Het was heel fijn en dankbaar. Gewoon dat die last van je afgenomen is. Het was een heling en ik kan onzekerheid en verdriet nu achterlaten. Het is gewoon goed.”

Type de code over