Top

Meet & Greet met je ongeboren kind

Nieuw
  • Meet & Greet met je ongeboren kind
rating 5
(5 / 2 Reviews)
40,90

Heb je deze info al gelezen? Bekijk dan nog even de meest gestelde vragen:

Wie raad je een Meet & Greet workshop aan?

Eigenlijk alle hooggevoelige vrouwen met een miskraam(verleden) die betekenis willen geven aan hun miskraam. Ook je ongeboren kind is hier blij mee, omdat hij/zij door jou wordt erkend.

 

Geeft mijn ongeboren kind altijd antwoord op mijn vragen?

In de meeste gevallen wel. Het is wel belangrijk dat je zijn of haar signalen herkent. Soms zal je iets horen, zien, voelen, ruiken, proeven of weten. Op je intuïtie vertrouwen is dus belangrijk.

 

Hoelang na mijn miskraam moet ik wachten om mee te doen?

Ik adviseer minstens 3 maanden na je miskraam te wachten. Geef jezelf eerst de tijd om te rouwen. Als je nog middenin het rouwproces zit, kan dat de effectiviteit van de workshop beïnvloeden. Aan de andere kant: ook als je miskraam tientallen jaren geleden is geweest, is deze workshop waarschijnlijk erg waardevol voor je. 

 

Ik vind dit een beetje eng. Is het wel veilig?

De Meet & Greet workshop is volkomen veilig. Je blijft fysiek in het hier en nu. Je maakt contact met je ongeboren kind met behulp van een soort brief.  

Ik heb een abortus gehad. Is deze workshop dan ook voor mij?

Jazeker! Juist hooggevoelige vrouwen kampen na een abortus met veel schuldgevoel en verdriet. Maar net als bij een miskraam is een abortus nooit ‘een vergissing’. Je ongeboren kind zal je dat graag uitleggen zodat jij vrede met jezelf vindt.

 

Wat is het verschil met ‘een date met je zielskind’?

De meeste vrouwen doen eerst de Meet & Greet workshop omdat ze dan in het hier en nu blijven en toch antwoorden krijgen. Als je meteen ‘een date met je zielskind’ doet, is dat misschien te snel omdat je mogelijk moeite hebt om te gaan met de hogere energieën. Dat zou jammer zijn. Daarom mag je dit stap voor stap doen en genieten van het proces.
Data
Tijdens de introductieperiode investeer je slechts € 49,50 (€ 40,90 ex BTW) voor een Meet & Greet ticket. We werken in groepjes van 2 tot 4 personen. De workshops vinden plaats in het West-Brabantse buitengebied op de zondagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Ze staan gepland op 23 juli, 6 augustus en 27 augustus 2017.

Je kan nu je ticket in een beveiligde omgeving boeken. Geef tijdens je bestelling in het opmerkingenveld aan op welke dag je wilt deelnemen. Na betaling ontvang je per mail een bevestiging.

PS: de workshops gaan door bij minimaal 2 aanmeldingen. 


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Sandra (25-05-2017) rating 5 Na mijn miskraam heb ik gewoon doorgewerkt. Ik had een schuldgevoel en ik schaamde me dat ik totaal geen verantwoordelijkheid nam voor mijn leven.
Tijdens de Meet & Greet gaf mijn kindje aan dat het goed is, dat ik er mag zijn. Het was net alsof ik in een wolk zat, een soort van bescherming. En juist door de miskraam ben ik achter mijn verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven gekomen, dat zie ik nu in. Het voelt bevrijdend. Het is goed.

Thea (25-05-2017) rating 5 Ik vroeg me af waarom ik mijn miskraam moest meemaken. Dat maakte me onzeker en kwetsbaar. Tijdens de workshop heb ik mijn ongeboren tweeling kunnen vertellen hoe ik me voelde. Zij gaven me het inzicht dat dit een waardevolle ervaring was, die mede heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Ik voel me nu getroost en erkend. Ik voel ook dat ik mezelf erkend heb. Dat is goed en bevrijdend.

Type de code over