Top

Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken

  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
  • Basisopleiding Coach Miskraam Verwerken
597,00

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over de Plus-opleiding
Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over de Plus-EXTRA-opleiding

Heb je
alle info over deze opleiding al gelezen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen over de basisopleiding Coach Miskraam Verwerken


Wie verzorgt deze opleiding?

Deze opleiding wordt verzorgd door Joyce Beckker (trainer/auteur) van Academy Miskraam Verwerken. Ik heb mijn eigen coachmethode ontwikkeld voor o.a. begeleiding bij miskraamverwerking. 

Welke methode leer je mij in deze opleiding?
Ik leer je de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze tool kun je jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie laten ervaren.


Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor iedereen die werkt (of wilt gaan werken) met het thema miskraam en bij voorkeur met een hbo denkniveau. Dus voor o.a. coaches, therapeuten, verloskundigen en doula’s is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag wilt werken vanuit je intuïtie.

Waar vinden de opleidingen plaats?
In Zegge, West-Brabant. Deze locatie ligt in het Brabantse buitengebied wat positief en inspirerend op mensen doorwerkt.Met hoeveel personen volg ik de opleiding?
De opleiding is voor 2 personen. In een aantal gevallen geef ik de opleiding ook aan 1 persoon. Wil je hier meer over weten, mail me dan even. 

Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Deze methode is goed en effectief over te brengen. Hier heb ik geen maanden voor nodig. Dit is erg prettig, vooral voor professionals die het geleerde meteen willen toepassen in de praktijk. Zij zitten niet ‘vast’ aan een lange opleiding. Dat scheelt enorm in de totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.


Waar vind ik klantervaringen van deze opleiding?
Hieronder vertellen 4 deelnemers hoe ze de opleiding hebben ervaren.

Wat houdt jouw garantie in?

Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor jou is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e ochtendsessie. Ik wil graag dat je goed matcht met mij en mijn methode. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang ik na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je een certificaat voor de basisopleiding ‘Coach Miskraam Verwerken’.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan het platform MiskraamVerwerken.nl?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek 'Aanbevolen'. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren. 


Wat zijn de opleidingsdata?
Deze zijn in onderling overleg in het weekeinde of 2 aaneengesloten werkdagen.  

Ik twijfel nog. Kan ik je eerst spreken voordat ik een besluit neem? 
Natuurlijk kan dat! Ik wil ook zeker weten dat dit echt iets voor jou is. Als je even een mail stuurt met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je graag gebeld wilt worden, neem ik contact met je op voor telefonisch overleg.

Zeg je 'ja' tegen deze opleiding?
Je kunt nu het bedrag van € 597,00 (ex BTW) in een veilige omgeving via iDEAL betalen of vooruitbetalen per bank. De lunches zijn inbegrepen, evenals drank en snacks. Geef hierbij aan op welke data jij de opleiding wilt volgen. Je hoort zo spoedig mogelijk van me!

Schrijf je in met 2 personen, dan betaal je € 497,00 (ex BTW) per persoon. Mail me jullie gegevens zodat ik een aparte factuur naar jullie allebei kan sturen.Reviews (0)
Type de code over