Top

Privé-plus-opleiding Coach Miskraam Verwerken

  • Privé-plus-opleiding Coach Miskraam Verwerken
1.497,00


Wie verzorgt deze opleiding?

Deze opleiding wordt verzorgd door Joyce Beckker (trainer/auteur) van Academy Miskraam Verwerken. Ik heb mijn eigen coachmethode ontwikkeld voor o.a. begeleiding bij miskraamverwerking. 

Welke methode leer ik in deze Privé-plus-opleiding?
Ik leer je de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze tool ervaart jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie.

Waarom is dit een privé-opleiding?

Dit is een privé-opleiding zodat al mijn aandacht naar jou kan uitgaan, waardoor jij je op een dieper niveau ontwikkelt. Je ervaart vaak al de eerste dag een mooie persoonlijke transformatie. 

Voor wie is deze Privé-plus-opleiding geschikt?
Voor iedereen die werkt (of wil gaan werken) met het thema miskraam en bij voorkeur met een hbo denkniveau. Dus voor o.a. coaches, therapeuten, verloskundigen en doula’s is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag werkt vanuit je intuïtie. Bovendien werkt deze opleiding helemaal goed door als je zelf een miskraamervaring hebt gehad. Als extra ontvang je hiernaast ook een maand persoonlijke coaching via Skype zodat je met nog meer vertrouwen en een goede mindset je praktijk vormgeeft voor het aantrekken van ideale cliënten.

Waar en wanneer vindt de opleiding plaats?
De data (2 opeenvolgende dagen) worden in samenspraak met jou bepaald. Dit kan ook in het weekend! De tijden zijn van 10.00 uur - 17.00 uur inclusief certificering.We gaan aan de slag op een luxe locatie in West-Brabant waar jij je meteen thuis voelt.
 

Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Mijn methode is goed en effectief over te brengen in korte tijd zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit. Dit is erg prettig, vooral voor jou als je het geleerde meteen wilt toepassen in de praktijk. Je zit dus niet ‘vast’ aan een maandenlang of zelfs jarenlang traject. Dat scheelt enorm in je totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.  

Waar vind ik klantervaringen van deze Privé-plus-opleiding?

Dit is een gloednieuwe variant die pas eind 2017 is ontwikkeld. Ben jij de eerste die zich aanmeldt? Voor de andere varianten zijn al wel een aantal klantervaringen beschikbaar, zie de reviews op deze pagina.

Wat houdt je garantie in?
Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor jou is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e ochtendsessie. Ik wil graag dat je goed matcht met mij en mijn methode. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang ik na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je het certificaat ‘Coach Miskraam Verwerken’. Ook krijg je via Skype een maand lang (eenmaal per week) persoonlijke coaching voor een vliegende (her)start van je praktijk.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan het platform MiskraamVerwerken.nl?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek 'Aanbevolen'. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren. 

Wat zijn de opleidingsdata?
Deze data (2 opeenvolgende dagen) worden helemaal in samenspraak met jou vastgesteld. Beide dagen zijn van 10.00 - 17.00 uur inclusief certificering.

Ik twijfel nog. Kan ik je eerst spreken voordat ik een besluit neem? 
Natuurlijk kan dat! Ik wil ook zeker weten dat dit echt iets voor jou is. Als je me een mail stuurt met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je graag gebeld wilt worden, neem ik contact met je op voor telefonisch overleg.

Zeg je 'ja' tegen deze opleiding?
Je kunt nu het bedrag in een veilige omgeving via iDEAL betalen of vooruitbetalen per bank. Je hoort zo spoedig mogelijk van me!

Kan ik gespreid betalen?
Je kan in 2 of 3 termijnen betalen mits de laatste betaling voor de opleidingsdatum is bijgeschreven op mijn rekening. Als je dit wenst, mag je me dit via mail laten weten.

Jouw investering is € 1.497,00 (ex BTW en inclusief lunches, warme/koude dranken en snacks)Reviews (0)
Type de code over