Top

Privé-opleiding Coach Miskraam Verwerken

  • Privé-opleiding Coach Miskraam Verwerken
rating 5
(5 / 5 Reviews)
997,00


Wie verzorgt deze opleiding?
Deze opleiding wordt verzorgd door Joyce Beckker (trainer/auteur) van Academy Miskraam Verwerken. Ik heb mijn eigen coachmethode ontwikkeld voor o.a. begeleiding bij miskraamverwerking. 

Welke methode leer ik in deze privé-opleiding?
Ik leer je de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze tool ervaart jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie.

Waarom is dit een privé-opleiding?

Dit is een privé-opleiding zodat al mijn aandacht naar jou uitgaat, waardoor jij je op een dieper niveau kan ontwikkelen. Je ervaart vaak al de eerste dag een mooie transformatie. 

Voor wie is deze privé-opleiding geschikt?
Voor iedereen die werkt (of wil gaan werken) met het thema miskraam en bij voorkeur met een hbo denkniveau. Dus voor o.a. coaches, therapeuten, verloskundigen en doula’s is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag werkt vanuit je intuïtie. Bovendien werkt deze opleiding extra goed door als jezelf een miskraamervaring hebt gehad.  

Waar en wanneer vindt de opleiding plaats?
De data (2 opeenvolgende dagen) worden in samenspraak met jou bepaald. Dit kan ook in het weekend! De tijden zijn van 10.00 uur - 17.00 uur inclusief certificering.We gaan aan de slag op een luxe locatie in West-Brabant waar jij je meteen thuis voelt. 
Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Mijn methode is goed en effectief over te brengen. Hier heb ik geen maanden voor nodig. Dit is erg prettig, vooral voor jou als professional die het geleerde meteen wilt toepassen in de praktijk. Je zit niet vast aan een maandenlang of zelfs jarenlang traject. Dit scheelt enorm in je totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.

Waar vind ik klantervaringen van deze opleiding?
Hieronder vertelt een deelneemster hoe ze de opleiding heeft ervaren. Bij 'reviews' lees je nog meer klantervaringen.

Wat houdt je garantie in?

Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor jou is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e ochtendsessie. Ik wil graag dat je goed matcht met mij en mijn methode. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang ik na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je een certificaat ‘Coach Miskraam Verwerken’.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan het platform MiskraamVerwerken.nl?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek 'Aanbevolen'. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren.


Ik twijfel nog. Kan ik je eerst spreken voordat ik een besluit neem? 
Natuurlijk kan dat! Ik wil ook zeker weten dat dit echt iets voor jou is. Als je me een mail stuurt met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je graag gebeld wilt worden, neem ik contact met je op voor telefonisch overleg waarin jij al je vragen mag stellen. Pas daarna bepaal je of je wel of niet de opleiding volgt.

Zeg je 'ja' tegen deze opleiding?
Je kunt nu het bedrag in een veilige omgeving via iDEAL betalen of vooruitbetalen per bank. Je hoort zo spoedig mogelijk van me!

Kan ik gespreid betalen?
Je kan in 2 of 3 termijnen betalen mits de laatste betaling voor de opleidingsdatum is bijgeschreven op mijn rekening. Als je dit wenst, mag je me dit via mail laten weten.

Jouw investering is € 997,00 (ex BTW en inclusief lunches, warme/koude dranken en snacks). Reviews (5)
rating 5 (5 / 5 Reviews)

Daryl (22-08-2017) rating 5 Heel intensief, ik heb veel geleerd over mezelf. Ik vond het heel mooi dat het ook luchtig was af en toe. 11 dagen na de opleiding: Ik moet eerlijk zeggen dat het stukken beter gaat sinds de opleiding. Ik voel me erg bevrijd.

Nina (22-08-2017) rating 5 Inspirerende opleiding met veel inzichten. Het heeft me veel meer gebracht dan een concrete tool waarvan ik redelijk zeker ben dat ik deze meteen al gebruiken kan. Na 11 dagen zegt Nina: Met mij gaat het goed. Ik heb gister aan mijn website teksten zitten werken en dan raakt hetgeen dat ik schrijf (over mijn eigen miskramen) me niet echt heel erg. Voorheen had ik nog wel eens dat ik toch weer verdrietig werd als ik het terug las. Dus er is zeker iets gebeurd, maar best subtiel. Maar zeker gewenst!

Carolina Konijn (21-11-2016) rating 5 Mijn aanvankelijke twijfel om de opleiding alleen te volgen heeft goed uitgepakt. Ik heb een heel stuk verdieping ervaren in mijn eigen proces en inzicht gekregen wat ongewenste kinderloosheid betekent in mijn leven. Mijn reis naar mijn abortus heeft me op een diep niveau rust gegeven waarbij ik contact heb gemaakt met die ziel.
Ik heb nu een mooie tool in mijn gereedschapskist. Het is fijn om deze eerst zelf te doen om het goed in de vingers te krijgen zodat je daarna anderen ermee kan helpen. Nog leuk te vertellen is dat we ook ontzettend veel lol hebben gehad!

Fiona (04-11-2016) rating 5 Tijdens de voorbereidingen dacht ik dat het misschien voor mij te makkelijk zou zijn, maar dat was totaal anders. De dagen waren veel diepgaander en leerzamer dan ik had gedacht. Het is echt een verrijking. Ervaar ‘t! Er zijn geen andere woorden voor.

Diana (04-11-2016) rating 5 Ik twijfelde eerst of het te zweverig voor mij zou zijn, maar de opleiding is juist heel concreet. Ik vind dat er een WOW-factor inzit. Voor mijn eigen miskraamervaring heb ik nog een stap kunnen zetten en ik ben veel meer vertrouwd geraakt met het begeleiden van cliënten. Ook hebben we tijdens de opleiding veel lol gehad.

Type de code over